Hungarian
Kategóriák / Termékek

70. szülinapi lufi, kellék

Ünnepeljük méltósággal az élet 70. megtett évét, mert ez a nap kizárólag Rólad szól! A nap ragyogása mellett mi is csillogó ajánlatokkal várunk a kategóriában, hogy a 70. szülinapod legyen felejthetetlen élmény!
Rendezés:

Lufi pumpa, több szín- 1 db

Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
1.099 Ft

Lufi állvány, oszlop 1,5 m

Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
2.999 Ft

Arany-fekete 73 db-os lufi szett

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
4.999 Ft

7-es számos lufi kék 110 cm

Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
1.299 Ft

70 éves korodra megérdemelsz mindent, ami különleges és emlékezetes. Nálunk találhatod meg a legviccesebb és legünnepélyesebb kellékeket, amelyek feldobják a hangulatot és vidámságot varázsolnak az ünneplésedbe. Kacagj együtt barátaiddal a humoros csengős botokkal, és hajtsd meg az időt a szívmelengető ajándékokkal.

Az asztalodat se hagyd üresen! Válassz stílusos és egyedi tányérokat, poharakat, és táblákat, amelyek méltóan képviselik az élet 70 évének bölcsességét és szépségét.

Emelj poharat az életre, és szorítsd magadhoz az emlékek gazdag kosarát! Mi segítünk megteremteni az univerzum legemlékezetesebb 70. születésnapi buliját! Légy részese ennek a felejthetetlen pillanatnak, és fedezd fel a minőséget, a sokszínűséget és a kreativitást, amit kínálunk!

Nálunk nem csak egy webáruházban vásárolsz, hanem egy életre szóló élmény részesévé válsz! Fedezd fel a varázslatos világot, és tegyél emlékezetessé mindent, amit megérdemelsz! Vedd meg a 70. szülinapira lufi és kellékek csodáit, és add át magad az ünneplés örömének!